Systemische coaching is een andere manier van kijken naar o.a. familie- en organisatie systemen. Je krijgt zicht op wat er werkelijk is. Ze openen een deur naar dieper begrip.

Systemische coaching focust zich op de vraag wat de verschillende systemen ons te vertellen hebben. We werken met voorwerpen, in plaats van representanten.
Omdat we leven in allemaal verschillende systemen, stellen we veel verschillende elementen uit het systeem van de cliënt op. We kijken wat voor informatie naar boven komt en wat de systemen ons willen vertellen. Door met symbolen te werken is het voor de cliënt mogelijk om ook zelf op verschillende posities te staan en deze te ervaren. Wij, als begeleiders, kunnen ook op de plek gaan staan om als representant te fungeren.

De individuele coaching biedt de cliënt de mogelijkheid het verschil te ervaren van dat wat je gewend bent en hoe je het in je leven zou wensen of anders zou willen doen.
Tijdens of ter afsluiting van de opstelling wordt een analyse gemaakt in termen van systemische patronen en datgene wat het verschil kan maken in het NU.
Wat bijzonder is aan deze werkwijze en het opstellingenwerk is dat je vaak inzicht krijgt in iets wat je nooit aan gedacht hebt en stukjes vallen op zijn plaats en meestal komt het uit onverwachte hoek.

Wilt u nadere informatie, neemt u dan contact met ons op!