Rob Wittkampf (1954) Met pensioen gegaan!
Tijdens diverse (management) functies in het bedrijfsleven, o.a. als (facility)manager, directeur bedrijfsvoering en als director facility & real estate management bij Philips, VNU, Sanoma, COA, Zurich Insurance, Stichting Jeugdformaat en B&A Groep ben ik mede door mijn achtergrond in contact gekomen met het psycho-sociale werkterrrein waarop wij ons begeven.

In 2005 ontstond de mogelijkheid om te gaan samenwerken in een team en ben ik op twee sporen verder gegaan nadat ik heb aangegeven de organisatie te willen faciliteren met mijn (zakelijke) kennis.

Naast de reeds opgedane ervaring en studie op het terrein van facility-, risk- en real estate management en lidmaatschappen van de diverse beroepsorganisaties heb ik achtereenvolgens, door studie en opleiding sinds 2000, kennis gemaakt met het (opstellingen)werk van Bert Hellinger(systemisch werk), Lowen (bio-energetica), Reich(adenhalingstechniek), Painter (Energetic Integration), Johannes Schmidt (traumawerk)en volg ik de body-mind opleiding tot (lichaamsgeoriënteerde) psychotherapeut.

Sinds het afronden van de opleiding aan het ATMA instituut in 2008, heb ik een praktijk voor life-, personal, executive en ondernemers coaching te Voorburg, Den Haag, Zoeterwoude en Rotterdam.

Ondertussen werk ik als (strategisch) adviseur, matchmaker, facility-, ICT-, risk- & real estate manager in het bedrijfsleven binnen o.a. de jeugdhulpverlening. Daarnaast ben ik als projectmanager nieuwbouw voor gesloten Jeugdzorg werkzaam geweest en ben ik de ondernemerscoach binnen Djoj – Centrum Djoj.

Tevens ben ik de stille kracht achter KernFacility Executive BV, Djoj, BONR en Connecting People. Ik werk daartoe nauw samen met Djoj (het grootste centrum in Nederland voor persoonlijke groei en ontwikkeling te Rotterdam Hilligersberg).

Naast dit alles ben ik actief geweest met het geven van workshops, trainingen, opleidingen voor young professionals van de FM opleiding in Den Haag.

Kernwoorden
Onconventioneel, veelzijdig, aards, energiek verrassend, ruwe bolster blanke pit, handelsgeest, breekijzer, buiten de kaders denken, flair, helicopter-view, creatief, zakelijk netwerker.

Kernkwaliteiten
Gedreven, doelgericht, overtuigend, humorvol, inspirerend, empathisch, faciliterend, proactief, klantgericht, motiverend, innovatief.

Kernwerk
Advisering, organisatie ontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, life-, personal-, business- en executive coaching, management, ondernemerscoaching, werving, selectie en detachering, matchmaker, regisseur.

Wilt u nadere informatie, neemt u dan contact met ons op!