We kennen het allemaal: de momenten dat je de kracht ontbreekt om dát te zeggen wat je wilt zeggen; om dàt te doen wat je eigenlijk zou willen doen.

In deze training staan jij en je persoonlijke ontwikkeling centraal. De training is bedoeld voor mensen die het gevoel hebben dat meer mogelijk is, maar niet goed weten hoe dat vorm te geven. Je bent op momenten onzeker, soms twijfel je aan je keuze en je vraagt je regelmatig af: “Doe ik het wel goed?” Je wilt wel anders handelen, maar het lukt je niet om daadwerkelijk de stappen te zetten, je blokkeert of verkrampt.

Deze training is bedoeld voor mensen met vragen als: “Wat is goed voor mij, wat is de weg die ik wil gaan, wat zijn mijn sterke kanten en hoe zet ik deze meer in in mijn leven?”

Onze training is een lijfelijke speurtocht naar oude patronen en belemmerende overtuigingen die je van je levenskracht afhouden en die vaak als blokkades terug te vinden zijn in je lichaam. In deze training staat het (her)ontdekken van je krachtbronnen centraal.

Met als resultaat meer zelfinzicht en bewustzijn ten aanzien van je eigen knelpunten in je functioneren. Je reageert daadkrachtiger en zelfstandiger, in plaats van automatisch te reageren vanuit weerstand en/of aannames en theorieën van anderen. Je neemt meer verantwoordelijkheid voor je eigen leven en weet dat de ander niet veel te verwijten valt. Je kunt beter balans houden tussen denken en voelen en je bent met je hele persoonlijkheid aanwezig. Je hebt meer de regie in handen van je eigen leven. Zo kom je steeds dichter bij wie je werkelijk wilt zijn en datgene wat je wilt bereiken.

Wilt u nadere informatie, neemt u dan contact met ons op!