Heb je moeite met nee zeggen, feedback of kritiek geven en ontvangen, je mening geven in besprekingen, ben je meestal niet voldoende zichtbaar en levert je dit spanning op? Ga je bepaalde situaties liever uit de weg of stel je zaken uit, dan is deze training iets voor jou.

Na deze training kun je beter de regie van je leven in eigen handen nemen, kom je zelfbewuster voor jezelf op, met respect voor de ander en jezelf. Je krijgt meer waardering voor je eigen kwaliteiten. Je weet welke zaken spanning en angst bij je oproepen en hoe je hiermee kunt omgaan. Geef je duidelijker je grenzen aan. Uit je eerder op directe wijze je mening en waardering en ontvang je op een open manier kritiek. Neem je eerder initiatief en actiever deel aan de besluitvorming in je organisatie. Met meer focus en daadkracht.

Aan de basis van deze training staan je eigen ervaringen en hoe jij je hier effectiever in kunt opstellen. Je oefent met nieuw gedrag en krijgt feedback en tips. De theorie en modellen zijn ondersteunend en inzichtgevend om zo je bewustzijn te vergroten en oorzaken te vinden van je ineffectief gedrag, met als doel je tot een Persoonlijk Effectiever Persoon te ontwikkelen.

Wilt u nadere informatie, neemt u dan contact met ons op!