Je geeft leiding aan een groep mensen. Dat is uitdagend en het houdt je wakker, scherp en alert. Het vraagt ook nogal wat van je!

In de training “Leiderschap vanuit je Kern” dagen wij je uit je persoonlijke leiderschapsstijl nog meer verdieping en invulling te geven.Je bent meer in staat je innerlijke krachtbronnen optimaal in te zetten, waarmee je levendigheid, creativiteit, daadkracht en effectiviteit toenemen.

De volgende onderwerpen behandelen wij:

  • communicatie en zwijgzaamheid;
  • flexibiliteit en vasthoudendheid;
  • openheid en terughoudendheid;
  • delegeren en verantwoordelijkheid nemen;
  • loyaliteit naar bedrijf en ondergeschikten.

Hoe geef jij dit vorm in de realiteit van alle dag?

Voor wie?

Je hebt leidinggevende ervaring en je hebt inmiddels je eigen leiderschapsstijl ontwikkeld. Je hebt gemerkt dat het niet allemaal vanzelf gaat. Soms mis je de juiste gereedschappen, je merkt dat je er niet altijd uithaalt wat er inzit. Vaak weet je ergens wel dat je het anders zou willen doen, maar toch zet je de stap niet. Je bezit waarschijnlijk wel de vaardigheden om in actie te komen, maar je merkt ook dat je in sommige situaties verkrampt en blokkeert. Je bent bereid te kijken naar je eigen gedragspatronen en blokkades. Je wilt je mogelijkheden vergroten en je grenzen verleggen.

De training

Onze werkwijze is sterk ervaringsgericht. Bewustwording van fysieke, emotionele, energetische en mentale gewaarwordingen staat centraal. Daarbij wordt gebruik gemaakt van gespreksvoering, lichaamswerk en karakterstructuren, NLP, visualisaties, systemisch werk, psychodrama en meditatie. Deze body-mind benadering biedt een unieke kans om nu eens Niet alleen je cognitieve vaardigheden aan te spreken, maar ook kwaliteiten op fysiek, emotioneel en energetisch gebied te ontwikkelen.

Het resultaat

Na deze training:

  • ben je beter in staat je innerlijke krachtbronnen optimaal in te zetten, waarmee je levendigheid en creativiteit, je daadkracht en effectiviteit toenemen;
  • heb je meer zicht op je afweermechanismen en blokkades.

Je leert deze te herkennen en er andere,functionelere strategieën voor in de plaats te zetten, zodat je beter in staat bent om je doelen te bereiken;

  • ken je de dilemma’s waar je bij het leidinggeven tegenaan loopt en leer je hoe daarmee om te gaan. Je hebt je persoonlijke leiderschapsstijl verder uitgebouwd.

De informatie

8-daagse training (4 keer 2 dagen) + intake.

Maximaal 14 deelnemers en 2 trainers.

Wilt u nadere informatie, neemt u dan contact met ons op!