Wat vind ik belangrijk in mijn leven? Hoe geef ik mijn leven vorm? Wat is de weg die ik wil gaan? Waarom ontbreekt het me op sommige momenten aan kracht om die weg te volgen? Hoe krijg ik meer daadkracht en resultaat? Hoe maak ik verbinding met mijn innerlijke kracht? Wat is goed voor mij? Wat zijn mijn sterke kanten? Hoe versterk ik deze? Hoe zet ik deze neer in mijn leven? Als jij met een of meerdere van deze vragen rondloopt dan is deze training voor jou bedoeld!

Waar Bewust beïnvloeden vanuit je Kern specifiek gaat over hoe je vanuit jouw kern en kracht in interactie bent met jezelf en anderen, gaat Versterken van Persoonlijke Kracht over het vanuit jouw kern en kracht vormgeven van je leven in al zijn aspecten

De training

Deze training geeft je meer inzicht in je diepere wensen, emoties en kwaliteiten. Onderzoeken wat er tussen jou en je persoonlijke kracht staat kan je op weg helpen. Gesteund door jouw persoonlijke krachtbronnen kun je vervolgens zelf verantwoordelijkheid nemen om jouw leven (zakelijk en privé) vorm te geven.

Deze training is een ervaringsgerichte body-mind speurtocht. Emotionele blokkades zijn vaak terug te vinden in je lichaam, evenals je diepste wensen en je kwaliteiten. Door jezelf en niet je omgeving als uitgangspunt te nemen, krijg je de mogelijkheid om je vitaliteit, zelfbewustzijn en groeimogelijkheden te onderzoeken, uit te werken en te versterken.

Gebruikmakend van je eigen inbreng, werk je in de training op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Wij zetten daarbij werkvormen in als mindfulness, bewegings- en imaginatie oefeningen, voice dialogue en systemisch werken. Een persoonlijk coachingsgesprek helpt je om op koers te blijven.

Resultaat

  • Meer de regie in handen van je eigen leven;
  • Meer energie, zelfinzicht en bewustzijn
  • Meer balans tussen denken en voelen en
  • Meer rust en zelfvertrouwen.

Je bent met je hele persoonlijkheid aanwezig en reageert daadkrachtiger en zelfstandiger, in plaats van automatisch te reageren vanuit oude pijn. Je neemt meer verantwoordelijkheid voor je eigen leven en weet dat de ander niet veel te verwijten valt. Zo kom je steeds dichter bij wie je werkelijk wilt zijn en datgene wat je wilt bereiken en geef je je groeimogelijkheden ruim baan.

Voor wie?

Deze training is voor jou bedoeld als je het gevoel hebt dat er meer mogelijk is, maar je niet goed weet hoe dat vorm te geven. Je wilt wel anders handelen, maar het lukt je niet om daadwerkelijk de stappen te zetten, je blokkeert of verkrampt. In deze training moet je bereid zijn om naar jezelf te kijken. Je hebt een brandende wens om dingen anders te gaan doen, om vanuit jouw kernkracht je leven vorm te gaan geven.

Praktische informatie

Het totale trainingspakket bestaat uit een persoonlijke intakegesprek, 3 x 2 trainingsdagen en een afsluitend coachingsgesprek.

Interesse?

Ga naar de Agenda om te kijken wanneer wij de training Naar de Kern van je Persoonlijke Kracht geven. Je vindt daar ook informatie over locatie en prijzen en je kunt je daar aanmelden.

Wil je advies over welke training het beste past bij jouw behoeften? Of ben je op zoek naar een in-company teamtraining op maat? Neem dan contact met ons op, wij geven je graag een vrijblijvend persoonlijk advies!

“De training ‘Naar de Kern van je Persoonlijke Kracht’ is een verrijking op zowel mijn persoonlijke als mijn professionele leven. De training heeft zeker bijgedragen aan de verbetering van mijn persoonlijkheid. De training is een ontdekkingsreis naar mezelf: het belicht mijn mooie kanten, maar besteed ook aandacht aan de persoonlijke kanten die meer aandacht behoeven. Zowel de negatieve als positieve emoties en persoonlijkheden komen aan bod. Geheel wanneer de gelegenheid zich daarvoor aandient en in een veilige, discrete omgeving. Op speelse en geheel eigen wijze weet Gera door te dringen tot de kern van mijn ‘zijn’. Met haar professionele begeleiding heb ik mijn eigen tekortkomingen onder ogen gezien en mijn verborgen krachten ontdekt. Mijn hoge verwachtingen van deze training zijn absoluut waargemaakt door Gera en het is bijna jammer dat de training alweer voorbij is. Een vervolgcursus voor meer verdieping van persoonlijke kracht laat nog op zich wachten, maar ik ben erg benieuwd wanneer een dergelijke cursus door haar wordt aangeboden.

Mijn algehele ervaring met de training is POSITIEF! De training staat in het teken van positiviteit om daarmee oude, vaak negatieve, patronen te doorbreken. Het laat mij inzien dat met wat kleine aanpassingen en acceptaties er een hoop te winnen is. De ogenschijnlijk tegenstrijdige houding naar de buitenwereld, dus buiten mijn eigen comfortabele zone, heeft ertoe bijgedragen dat ik sterker overkom en vaker voor elkaar krijg wat ik wil. Ik heb geleerd mijn ware ‘ik’ te tonen, waardoor ik veel lekkerder in mijn vel zit en authentiek ben in mijn doen en laten. Anderen zien dat ook en reageren hier dan ook positief op. Ik kan deze training iedereen aanbevelen. Voor jezelf, maar ook voor de mensen waar je mee omgaat.” – Jorrit –