Irma Hackfoort (1961)

Ieder mens heeft ongekende mogelijkheden, als je maar weet waar je focus ligt en wat je graag wilt. In mijn loopbaan heb ik mogen ervaren dat je veel kunt bereiken als je gelooft in je eigen mogelijkheden in plaats van te denken vanuit je tekortkomingen of je mindere kwaliteiten.

Naast de reeds opgedane ervaring en studie op het terrein van facility-, risk- en real estate management en lidmaatschappen van de diverse beroepsorganisaties heb ik achtereenvolgens, door studie en opleiding sinds 2005, kennisgemaakt met het (opstellingen)werk van Bert Hellinger(systemisch werk), Lowen (bio-energetica), Reich(adenhalingstechniek), Painter (Energetic Integration) en volg ik de body-mind opleiding tot (lichaamsgeori├źnteerde) psychotherapeut.

Mijn voorkeur gaat uit naar interim-opdrachten tijdens reorganisatietrajecten. Ik haal mijn drive uit de begeleiding en coaching van medewerkers. Reorganisaties wekken vaak weerstand en onzekerheid op. Bij mij ligt de uitdaging om medewerkers zo ver te krijgen dat zij vanuit eigen kracht de veranderingen als inspiratiebron zien om voor zichzelf het beste eruit te halen.

De filosofie van KernFacility, vanuit de body-mind gedachte, geeft mij een extra impuls om niet alleen naar de organisatiebelangen te kijken, maar ook naar de essentie van de mens.

Kernwoorden
Invoelend, zacht, ijzeren kern, eerlijk, betrokken, speels, open, inzicht, genieten, uitdagend, uitnodigend.

Kernkwaliteiten
Analyserend, motiverend, zorgzaam, inspirerend, vrijgevig, creatief, organiserend.

Kernwerk
Coaching, therapie, interim management, advisering, detachering.

Wilt u nadere informatie, neemt u dan contact met ons op!